torstai 29. tammikuuta 2015

Kiitos hyvää-herkkuja ilman sokeria ja gluteenia

Kun tänään hain postin ja näin mitä sieltä oli tullut niin hymy levisi korviin asti ja kauheella kiireellä menin sisälle avaamaan paketin ja teehetken yhteydessä selasin tätä kauneutta!

Virpi Mikkonen on kirjoittanut Kiitos hyvää-blogia ja kirjoittaa nykyisin vanelja-sivustoa.

Virpin kirjoittama kirja Kiitos hyvää-herkkuja ilman sokeria ja gluteenia ilmestyi kauppoihin muutama viikko ennen joulua. Kaikki reseptit ja kuvat ovat Virpin omaa käsialaa.


Selasin kirjaa ja oi mitä herkkuja! <3 Nyt tulee paljon uusia reseptejä testattavaksi!  Ensimmäisenä taitaa testiin mennä Mustikka-unelmakakku sekä Karamelli-mutakakku.


Kirja on erittäin tyylikäs ja herkullisen näköiset kuvat ovat ihana lisä resepteille.

Kirjan voit ostaa ainakin kirjakaupoista ja nettikaupoista löysin sen ainakin cdon.comista (23.10e), adlibriksesta (23.00e) ja suomalaisesta kirjakaupasta (29.95e).

Kirja saatu blogia varten.

2 kommenttia:

  1. Oi täytyykin kurkata tuo kirja, vaikuttaa lupaavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ehdoton must hankinta jos haluaa herkutella mutta terveellisesti! :)

      Poista