torstai 25. helmikuuta 2016

Myllyn Paras Pannnukakkujauho osa II

Jokunen viikko sitten kerroinkin saaneeni Hopottajien kautta testattavaksi Myllyn Paras Pannukakkujauhoa. Silloin kokeilin tehdä makean version ja tein suklaa-banaanipannarin, pääset lukemaan tekstin täältä.
Nyt oli vuorossa suolainen versio ja päädyin tekemään jauheliha-kasvis-juustopannarin :D
Pannukakkujauho on erittäin helppo ja nopea käyttää, hyvä olla kaapissa yllärivieraiden varalta ja muutenkin ;)

Tarvitset
1pss Myllyn Paras Pannukakkujauhoa
9dl maitoa
400g jauhelihaa + mausteita
1pss vihannessekoitusta (pakaste)
½prk fetakuutioita
500g juustoraastetta

Täytteet ja niiden määrät ovat valinnaisia.

1. Laita uuni 200´c.
2.Vispaa jauhopussi maidon kanssa ja anna tekeytyä sen aikaa kun teet täytteen.
3. Paista jauheliha + mausta mielesi mukaan (itse käytin suolatonta grillimaustetta).
4. Heitä sekaan vihannessekoitus ja jatka paistamista vielä hetki jotta vihannekset sulavat.
5. Kaada täyte leivinpaperoidulle korkeareunaiselle uunipellille.
6. Kaada päälle maito-jauhoseos.
7. Ripottele päälle fetajuustot ja juustoraaste.
8. Paista uunissa noin 25-35min alimmalla tasolla.


Nauti!! :)

www.hopottajat.fi/pannukakkujauho
http://www.hopottajat.fi/

Haluaisitko sinäkin hopottajaksi? Lue lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti