keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Myllyn Paras Pannukakkujauho

Pääsin Hopottajien kautta testaamaan Myllyn Paras Pannukakkujauhoja.
Kokeilin tehdä suklaa-banaanipannaria ja siitä tuli tosi hyvää, kaikki jotka pääsivät maistamaan niin tykkäsivät pannarista :)


Tässä resepti (otettu täältä)

Kaikki tykkäävät pannukakusta ja melkein kaikki tykkäävät suklaasta.
Nämä kaksi kun yhdistää, lopputulos on jälkkärimäinen, mutta ei kuitenkaan mitenkään turhan makea.
Syö sellaisenaan, hillon tai marjojen kera tai ripottele päälle sokeria ja vaikka kermavaahtoa, kaikki käy!

Tarvitset:

9 dl suklaanmakuista manteli-, soija- tai kauramaitoa
1 pss Myllyn Paras Pannukakkujauhoa
(1 rkl neitsytkookosöljyä tai voita)
2 kypsää banaania

Valmistusohje:

Sekoita maito ja pannukakkujauhot keskenään tasaiseksi ja lisää joukkoon kookosöljy (tai voi). Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen, anna taikinan tekeytyä sillä aikaa. Kun uuni on kuuma, kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille. Viipaloi banaani ohuiksi siivuiksi ja lado taikinan päälle. Paista pannari uunin keskitasolla noin 25-30 minuuttia.



Suolaisen version pannarista voit katsoa täältä.

www.hopottajat.fi/pannukakkujauho
http://www.hopottajat.fi/

Haluaisitko sinäkin hopottajaksi? Lue lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti